Deviant Login Shop  Join deviantART for FREE Take the Tour
×



Details

Submitted on
August 1, 2010
Image Size
874 KB
Resolution
900×675
Link
Thumb
Embed

Stats

Views
2,887
Favourites
129 (who?)
Comments
52
Downloads
78
×
Heavy  Infantry by Zazukudap Heavy  Infantry by Zazukudap
PSCS3 and WACOM
Add a Comment:
 
:iconpackittoo:
Packittoo Jan 21, 2014  Hobbyist Digital Artist
Bravo!
Reply
:iconartofhkm:
Lawa seyh.Design armor yang menarik plus design tank yang agak realistic.
Lagi best kalau unsur 'depth' dapat diberi sebab semua nampak macam kat satu tempat je kot(mungkin sebab background pun ikut 'sharp'/detail macam yang robot tu?)
Aku pun tak berapa pandai nak komen,tapi memang satu artwork yang agak baik!
Reply
:iconzazukudap:
hahaha...point yg ko katakan tu betul...sebab final aku ada sharp semua sekali...sebab tu sedikit sebanyak depth tu hilang..:D
Reply
:iconblitzfenix:
very cool! Nice overall setting :)
Reply
:iconzazukudap:
thank you sir..
Reply
:iconel-bronco:
El-Bronco Sep 2, 2010  Hobbyist Digital Artist
Awesome!! :XD:
Reply
:iconzazukudap:
thank you...
Reply
:iconel-bronco:
El-Bronco Sep 3, 2010  Hobbyist Digital Artist
You're welcome :)
Reply
Add a Comment: