Shop More Submit  Join Login
×




Details

Submitted on
August 1, 2010
Image Size
874 KB
Resolution
900×675
Link
Thumb
Embed

Stats

Views
3,253 (1 today)
Favourites
128 (who?)
Comments
52
Downloads
82
×
Heavy  Infantry by Zazukudap Heavy  Infantry by Zazukudap
PSCS3 and WACOM
Add a Comment:
 
:iconpackittoo:
Packittoo Featured By Owner Jan 21, 2014  Professional Digital Artist
Bravo!
Reply
:iconartofhkm:
ArtOfhKm Featured By Owner Dec 28, 2010
Lawa seyh.Design armor yang menarik plus design tank yang agak realistic.
Lagi best kalau unsur 'depth' dapat diberi sebab semua nampak macam kat satu tempat je kot(mungkin sebab background pun ikut 'sharp'/detail macam yang robot tu?)
Aku pun tak berapa pandai nak komen,tapi memang satu artwork yang agak baik!
Reply
:iconzazukudap:
Zazukudap Featured By Owner Dec 28, 2010
hahaha...point yg ko katakan tu betul...sebab final aku ada sharp semua sekali...sebab tu sedikit sebanyak depth tu hilang..:D
Reply
:iconsevenofeleven:
sevenofeleven Featured By Owner Sep 5, 2010
Looks great.
Reply
:iconzazukudap:
Zazukudap Featured By Owner Sep 6, 2010
thank you..
Reply
:iconblitzfenix:
BLITZFenix Featured By Owner Sep 3, 2010
very cool! Nice overall setting :)
Reply
:iconzazukudap:
Zazukudap Featured By Owner Sep 3, 2010
thank you sir..
Reply
:iconel-bronco:
El-Bronco Featured By Owner Sep 2, 2010  Hobbyist Digital Artist
Awesome!! :XD:
Reply
:iconzazukudap:
Zazukudap Featured By Owner Sep 2, 2010
thank you...
Reply
:iconel-bronco:
El-Bronco Featured By Owner Sep 3, 2010  Hobbyist Digital Artist
You're welcome :)
Reply
Add a Comment: